دریاچه کوچک گهر، نگین زخمی اشترانکوه! |

    کد خبر: 5209
    1403/02/19 - 09:04
    130 بازدید

در قلب اشترانکوه، عروس زاگرس، گوهری نیلگون نهفته که دریاچه کوچک گهر نام دارد. این نگینِ طبیعت، با آب زلال و cristalino و طبیعت بکر و دست‌نخورده، هر ساله پذیرای انبوهی از طبیعت‌گردان و کوهنوردان است. اما در سایه این زیبایی، خطری بزرگ دریاچه کوچک گهر را تهدید می‌کند. اشتباهات و سهل‌انگاری‌های پیاپی انسان، زخم‌هایی عمیق بر پیکره این گهر ارزشمند زده است. حکایتی غم‌انگیز: زباله‌ها: سیل عظیمی از زباله که توسط گردشگران بی‌مسئولیت رها شده، چهره[…]

دریاچه کوچک گهر، نگین زخمی اشترانکوه!

در قلب اشترانکوه، عروس زاگرس، گوهری نیلگون نهفته که دریاچه کوچک گهر نام دارد. این نگینِ طبیعت، با آب زلال و cristalino و طبیعت بکر و دست‌نخورده، هر ساله پذیرای انبوهی از طبیعت‌گردان و کوهنوردان است.
اما در سایه این زیبایی، خطری بزرگ دریاچه کوچک گهر را تهدید می‌کند. اشتباهات و سهل‌انگاری‌های پیاپی انسان، زخم‌هایی عمیق بر پیکره این گهر ارزشمند زده است.

حکایتی غم‌انگیز:

زباله‌ها: سیل عظیمی از زباله که توسط گردشگران بی‌مسئولیت رها شده، چهره دریاچه را زشت کرده و حیات موجودات زنده در آن را به خطر انداخته است.
آلودگی: فاضلاب روستاهای اطراف و سموم کشاورزی، راهی به دریاچه پیدا کرده و سلامت آب آن را به مخاطره انداخته است.
ساخت و سازهای غیرمجاز: ویلاها و اقامتگاه‌های غیرقانونی در حاشیه دریاچه احداث شده که علاوه بر تخریب منظره طبیعی، به تالاب‌های اطراف نیز آسیب رسانده است.

راه نجات:

مسئولان باید بیدار شوند:
جلوی ورود گردشگران بی‌مسئولیت به دریاچه را گرفته و
با متخلفان به شدت برخورد کنند.

فرهنگ‌سازی:

آموزش و آگاه‌سازی گردشگران و اهالی منطقه در مورد حفظ محیط زیست،
کلید نجات دریاچه کوچک گهر است.

همیاری همگانی:

داوطلبان و دوستداران طبیعت می‌توانند با پاکسازی زباله‌ها و کمک به احیای تالاب‌های اطراف،
نقشی حیاتی در نجات این گهر ارزشمند ایفا کنند.
سرنوشت دریاچه کوچک گهر به دست ماست. اگر در حفظ و نگهداری آن کوشا باشیم، این نگین زخمی می‌تواند همچنان در قلب اشترانکوه بدرخشد و نسل‌های آینده را از زیبایی خیره‌کننده خود مسحور کند.
اما اگر بی‌تفاوت باشیم، شاهد نابودی تدریجی این گنجینه طبیعی خواهیم بود.
لینک کوتاه: https://armanetejarat.ir/?p=5209

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

مطالب مرتبط

مطالب بیشتر»

پر بیننده ترین

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 8 =