واردات خودروی کارکرده، چالشی جدید برای بانک مرکزی |

    کد خبر: 3318
    1402/09/04 - 05:42
    129 بازدید

عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، در نشست با مسئولین بسیج دانشجویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در مورد واردات خودروی کارکرده گفت: «در مورد واردات خودروی کارکرده، نگرانی برای تخصیص ارز وجود دارد، اما این موضوع رفع خواهد شد. ممکن است واردات این خودروها باعث افزایش مطالبات ارزی شود که باید از ارزهای با منشا خارجی برای این کار استفاده کرد. بانک مرکزی در حال بررسی این موضوع است.» وی همچنین در مورد تولید خودرو گفت:[…]

واردات خودروی کارکرده، چالشی جدید برای بانک مرکزی

عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، در نشست با مسئولین بسیج دانشجویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در مورد واردات خودروی کارکرده گفت: «در مورد واردات خودروی کارکرده، نگرانی برای تخصیص ارز وجود دارد، اما این موضوع رفع خواهد شد. ممکن است واردات این خودروها باعث افزایش مطالبات ارزی شود که باید از ارزهای با منشا خارجی برای این کار استفاده کرد. بانک مرکزی در حال بررسی این موضوع است.»

وی همچنین در مورد تولید خودرو گفت: «ما به سمت خودروهای نسل جدید در حرکت هستیم. خودرو نباید دغدغه مردم باشد و باید به وفور تولید شود و مردم بتوانند خودشان از بین مدل‌های مختلف انتخاب کنند. ما ۳۶ خودروساز داریم که به نظرم این کار خودروسازی نیست بلکه خودروبازی است. چون مقیاس‌های تولید برای هیچکدام از آنها محقق نشده است.»

علی‌آبادی در پاسخ به سوالی مبنی بر تعیین تکلیف اتاق بازرگانی ایران گفت: «برای اتاق بازرگانی در چارچوب سیاست‌های نظام تصمیم گیری شده و ما هم براساس قواعد عمل می‌کنیم.»

وی افزود: «معادن زغال‌سنگ حقوق دولتی ناچیزی دارند و معدن نیز در اختیار وزارت رفاه است. ما نیز مطالبه‌گر هستیم. فرایند رسیدگی در قوه قضاییه است و نمی‌توان تا حصول نتیجه، اظهار نظر کرد. من هم موضوع را دنبال می‌کنم تا به نتیجه برسد.»

علی‌آبادی در خصوص وضع تولید و عرضه خودرو در کشور گفت: «زیرساخت خودروی برقی در کشور ما کاملاً فراهم است، چون همه نقاط کشور برق دارد. ما در منطقه شرایط خوبی برای توسعه خودروی برقی داریم. این اقدام هم از نظر اقتصادی و هم از نظر زیست‌محیطی کاملاً در دنیا جا افتاده است. مثلاً در نروژ ۸۰ درصد خودروها برقی هستند یا در چین تمام حمل‌ونقل عمومی برقی است.»

وی افزود: «نگاه من امروز نیز به خام‌فروشی نیست، اما در اجرا، مسائلی وجود دارد. گاهی وقتی می‌گوییم خام‌فروشی نکنید، پاسخ می‌دهند که الان به نقدینگی نیاز داریم و زمان برای تبدیل به محصول نداریم. اما باید تحمل کرد و بدنبال تولید پول سریع نباشیم.»

علی‌آبادی در ادامه گفت: «ما باید به سمت تولید محصولات با ارزش افزوده بالا حرکت کنیم. برای این کار، باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم.»

لینک کوتاه: https://armanetejarat.ir/?p=3318

سلام من امیر حبیب زاده هستم، دانش آموخته مدیریت بازرگانی که چندسالی هست در حوزه دیجیتال مارکتینگ و روابط عمومی دیجیتال (Digital Pr) در حال فعالیت و خدمت رسانی به شما عزیزانم.

مطالب مرتبط

مطالب بیشتر»

پر بیننده ترین

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × یک =